HcV2014
Soundsupportnederland Muziekcentrumbollenstreek Vaste cover bands Webwinkel Reparatie Service Verhuur Lijst Contact Partytenten
Anti-stress-band, de naam zegt het al.......geen stress.. ......alleen maar feest, feest, feest. Met deze echte Dance Classic CoverBand heeft u al deze ingredienten in huis! Superstrak slagwerk, stuwend baswerk met retegave blazers, zorgen samen met meerstemmig zangwerk voor een onvergetelijk feest, of het nu een buurtfeest, bruiloft, bedrijfsfeest, festival of een verjaardag. wij van de  ANTISTRESSBAND                   hebben er nu al zin in!!!
Rabobank: 1121.69.147 NL81.99.87.955.B01 kvk: 27327946
   Meer en Duin  56L          2163HC   Lisse  Tel nr: 0252-751586
Zoek je een band die alle hits speelt die er ooit gemaakt zijn?? Dan is CATFLAP de band die je nodig hebt! Meer dan 20 jaar ervaring in het maken van muziek op hoog nivo vertaald zich in een grandioos feest. Als deze band begint te spelen, dan kun je niet stil blijven staan..............................................!!!!!               CATFLAP een begrip in de Bollenstreek!!!
Het Licht en Geluid Verhuur Bedrijf van de Bollenstreek!!!
Het Leukste Muziek Centrum van de Bollenstreek Lisse Hillegom Sassenheim Noordwijkerhout Noordwijk Bennebroek Haarlem Valkenburg Heemstede Nieuw Vennep Voorhout De Zilk Beinsdorp Lisserbroek Teylingen Rijnsburg Vogelenzang Haarlemmermeer.
Vaste cover bands